Tjänster

Badrumsrenovering

Bild på handfat i badrum

Badrumsrenovering i Helsingborg, Landskrona, Malmö med omnejd.

Går du i badrumstankar? För många som går i tankar kring badrumsrenovering, så kan det vara en lång och jobbig process. Men vi sköter arbetet på ett smidigt och snabbt sätt för att ni ska slippa omständigheter under badrumsrenoveringen och arbetes gång. Vilken badrumsstil är din favorit – retro, klassisk, modern, lantlig, orientalisk, romantisk, lyxig etc? Vill du ha dusch, badkar eller både och? Hur tänker du kring materialval, inredning, förvaring och belysning? Det är mycket att ta ställning till, vilket är en del av tjusningen med en badrumsrenovering! Vi tar ansvar för hela projektet, från projektering till leverans av ditt nya badrum. Våra montörer följer Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV). Efter utfört arbete får du ett kvalitetsdokument som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Vi samarbetar med Svenska Kakel, ett av landets ledande företag inom kakel och klinker.

Med hjälp av våra kompetenta hantverkare på Bygg Säkert och våra duktiga samarbetspartners, kommer vi alltid att erbjuda våra kunder en hundraprocentig trygghet och kvalitetsgaranti för alla våra kunder.

Anlitar ni oss som byggfirma för er badrumsrenovering får ni en totalentreprenör som du kan vara säker på att allt görs enligt alla branschregler och standarder.

Redo för att kickstarta ert drömhus?

Kontakta oss

Om ni inte vill ringa direkt till oss, så kan ni kontakta oss genom formuläret nedanför

Vi åtar oss projekt i Helsingborg, Landskrona, Malmö med omnejd!