Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Helsingborg, Landskrona, Malmö med omnejd!

Går du i badrumstankar? Badrumsrenovering kan kännas som en lång och jobbig process för många. Men vi sköter arbetet på ett smidigt och snabbt sätt för att du ska slippa omständigheter och krångel under renoveringens gång.

Vilken badrumsstil är din favorit – retro, klassisk, modern, lantlig, orientalisk, romantisk eller lyxig? Vill du ha dusch, badkar eller både och? Hur tänker du kring materialval, inredning, förvaring och belysning? Det är helt enkelt mycket att ta ställning till, men det är också en del av tjusningen med en badrumsrenovering!

Vi tar ansvar för hela projektet, från projektering till leverans av ditt nya badrum.
Våra montörer följer givetvis Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV) och efter utfört arbete får du ett kvalitetsdokument som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt.
Vi samarbetar med Svenska Kakel, ett av landets ledande företag inom kakel och klinker.

Låt våra erfarna
hantverkare hjälpa er.

Önskar du att få personlig rådfrågning eller konsultation av våra erfarna hantverkare, så kan du alltid nå oss via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida. Vi finns även tillgängliga för hembesök eller möten hos oss om du önskar att bolla idéer på plats. Vi på Bygg Säkert ser fram emot att höra från dig!