Tjänster

Golvläggning

Vi utför golvläggning i Helsingborg, Landskrona, Malmö med omnejd!

Ett bra golv ska vara snyggt, slittåligt och lätt att underhålla. Och självklart skönt att gå på!
Vilken egenskap som är viktigast varierar beroende på i vilket rum golvet ligger och hur det används. Även färgen har betydelse, ljusa golv kan få rummet att se större ut medan mörka golv ofta ger en varmare och mer ombonad känsla. Det finns många spännande inredningsmöjligheter genom att matcha golvet med väggar, tak och möbler. Vi utför både golvläggning och renovering/slipning av befintliga golv. 

Ditt golv är en viktig del av ditt hem. Vi på Bygg Säkert sköter golvläggning av bland annat trä, parkett, laminat, vinyl och klinker etc. Genom ett nära samarbete med många av våra ledande materialleverantörer så ser vi till att du hjälp med att hitta just det material som passar ditt hem och din inredning. Vi ger dig precis den hjälp du behöver, oavsett om det skulle handla om en installation av ert nya golv eller renovering av äldre golv.

Önskar ni att få personlig rådfrågning eller konsultation av våra erfarna hantverkare, så kan ni alltid nå oss via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida! Vi gör såklart även hembesök och tar emot våra kunder om ni önskar att bolla med idéer. Vi på Bygg Säkert ser fram emot att få höra från er!

Redo för att kickstarta ert drömhus?

Kontakta oss

Om ni inte vill ringa direkt till oss, så kan ni kontakta oss genom formuläret nedanför