Golvläggning

Vi utför golvläggning i Helsingborg, Landskrona, Malmö med omnejd!

Ett bra golv ska vara snyggt, slittåligt och lätt att underhålla. Och självklart skönt att gå på! Vilken egenskap som är viktigast varierar, beroende på vilket rum det gäller och hur golvet används. Även färgen har betydelse – ljusa golv kan få rummet att se större ut medan mörka golv ofta ger en varmare och mer ombonad känsla. Det finns många spännande inredningsmöjligheter genom att matcha golvet med väggar, tak och möbler. Vi utför både golvläggning och renovering/slipning av befintliga golv.

Ditt golv är en viktig del av ditt hem. Vi på Bygg Säkert sköter golvläggning av bland annat trä, parkett, laminat, vinyl och klinker med mera. Vi ger dig precis den hjälp du behöver, oavsett om det skulle handla om en installation av ert nya golv eller renovering av äldre golv. Genom ett nära samarbete med många av våra ledande materialleverantörer kan vi se till att du får hjälp att hitta just det material som passar ditt hem och din inredning.

Låt våra erfarna
hantverkare hjälpa er.

Önskar du att få personlig rådfrågning eller konsultation av våra erfarna hantverkare, så kan du alltid nå oss via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida. Vi finns även tillgängliga för hembesök eller möten hos oss om du önskar att bolla idéer på plats. Vi på Bygg Säkert ser fram emot att höra från dig!