Vi utför takbyte i Helsingborg, Landskrona, Malmö med omnejd!

Takbyten görs både av funktionsmässiga och estetiska skäl, eller en kombination av dem två. Det är en stor investering som ger huset ett lyft och sannolikt ökar dess värde. Det bästa är förstås att renovera eller byta taket innan läckage uppstår, för att undvika extra kostnader till följd av invändiga skador. Ibland krävs bygglov för takbyte, till exempel om du ändrar takkonstruktionen eller byter material. Kolla med kommunen för säkerhets skull.

Vi utför renovering och byte av tak i de flesta material såsom papp, lertegel, betongpannor, plåt och shingel. Vilket material som passar bäst styrs av husets stil, takets lutning och din personliga smak såklart. Till tegel och betongpannor använder vi en underlagstäckning från Mataki med 30 års produktgaranti.

Låt våra erfarna
hantverkare hjälpa er.

Önskar du att få personlig rådfrågning eller konsultation av våra erfarna hantverkare, så kan du alltid nå oss via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida. Vi finns även tillgängliga för hembesök eller möten hos oss om du önskar att bolla idéer på plats. Vi på Bygg Säkert ser fram emot att höra från dig!