Tjänster

Fönster & Dörrbyte

Vi utför fönster & dörrbyte i Helsingborg, Landskrona, Malmö med omnejd!

Fönster och dörrar är viktiga delar av husets klimatskal. Vid val av ytterdörr och fönster finns det många parametrar att ta hänsyn till såsom säkerhet, energieffektivitet, isolering och estetik. Bara för att nämna några exempel. Ljusinsläppet från fönstren har även stor betydelse för vår trivsel och inomhusmiljö. Idag finns det många fönstertyper att välja mellan i olika former och material. Entrédörren är husets ansikte utåt. Den får gärna vara personlig och välkomnande, samtidigt som den ska hålla kyla och objudna gäster ute. Vi erbjuder kundanpassade lösningar för fönster, dörrar och glaspartier genom vår samarbetspartner Glas och fasadteknik.

Hos oss på Bygg Säkert är vi ett företag fullt av experter som har en lång erfarenhet och kunskap när det kommer till att byta fönster och dörrar. Vi vet hur man gör jobbet och gör det gärna åt dig! Vi jobbar idag med allt från privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Så tveka inte att höra av er till oss redan idag om du skulle ha någon fråga.

Önskar ni att få personlig rådfrågning eller konsultation av våra erfarna hantverkare, så kan ni alltid nå oss via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida! Vi gör såklart även hembesök och tar emot våra kunder om ni önskar att bolla med idéer. Vi på Bygg Säkert ser fram emot att få höra från er!

Redo för att kickstarta ert drömhus?

Kontakta oss

Om ni inte vill ringa direkt till oss, så kan ni kontakta oss genom formuläret nedanför