Tjänster

Utemiljö

Vi bygger utemiljö i Helsingborg, Landskrona, Malmö med omnejd!

Vi hjälper dig att skapa mysiga utemiljö platser för umgänge, avkoppling och aktiviteter i trädgården. Till exempel genom att rama in poolen med ett stilfullt och funktionellt trädäck. Med en anslutande trägång kan du skapa intrycket av en inbjudande brygga.

En annan populär åtgärd är att bygga en pergola, antingen fristående i trädgården eller intill huset. Pergolan är som gjord för klätterväxter och ger en ombonad uteplats, samtidigt som den skyddar mot väder och vind. Skärmar och vindskydd erbjuder också smarta lösningar för dig som vill ha en uteplats i lä utan insyn. Matlagningstrenden får även genomslag i utemiljön då allt fler väljer att bygga ett utekök för sommarens bjudningar och grillkvällar.

Önskar ni att få personlig rådfrågning eller konsultation av våra erfarna hantverkare, så kan ni alltid nå oss via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida! Vi gör såklart även hembesök och tar emot våra kunder om ni önskar att bolla med idéer. Vi på Bygg Säkert ser fram emot att få höra från er!

Redo för att kickstarta ert drömhus?

Kontakta oss

Om ni inte vill ringa direkt till oss, så kan ni kontakta oss genom formuläret nedanför