Vi bygger utemiljö i Helsingborg, Landskrona, Malmö med omnejd!

Vi hjälper dig att skapa fantastiska utemiljöer med plats för umgänge, avkoppling och aktiviteter i trädgården. Rama in poolen med ett stilfullt och funktionellt trädäck. Eller skaffa en anslutande trägång som skapar ett inbjudande intryck.

En annan populär åtgärd är att bygga en pergola, antingen fristående i trädgården eller intill huset. Pergolan är som gjord för klätterväxter och ger en ombonad och mysig uteplats, samtidigt som den skyddar mot väder och vind. Skärmar och vindskydd erbjuder också smarta lösningar för dig som vill ha en uteplats i lä utan insyn. Matlagningstrenden får även genomslag i utemiljön då allt fler väljer att bygga ett utekök för sommarens bjudningar och grillkvällar. Oavsett vad du ser framför dig kan vi hjälpa dig förverkliga det.

Låt våra erfarna
hantverkare hjälpa er.

Önskar du att få personlig rådfrågning eller konsultation av våra erfarna hantverkare, så kan du alltid nå oss via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida. Vi finns även tillgängliga för hembesök eller möten hos oss om du önskar att bolla idéer på plats. Vi på Bygg Säkert ser fram emot att höra från dig!