våra

tjänster

Vi hjälper till med alla projekt, stora som små. Boka ett möte med oss så kan vi prata mer om vad vi kan hjälpa dig med

Privatkunder

Med vår långa och breda erfarenhet håller vår leverans alltid högsta klass. Vi finns placerade i Landskrona och har därför nära till hela skånska västkusten.

företag

Vi samarbetar med noga utvalda företag. Bland våra hantverkare finns du allt du behöver till din fastighet oavsett om det är villa, bostadsrätt eller företag.

Kök

Med kunniga montörer och kvalitetsprodukter från Kvik så garanterar vi att ditt drömkök är nära till hands.

Badrum

Vi renoverar och bygger nytt badrum hemma hos er och är noga med att arbeta med bra och starka leverantörer.

Tillbyggnad

Vi vet allt om vad som krävs för tillbyggnad och lite till. Med vår långa och breda erfarenhet kan ni känner er säkra.

Tak

Taket är i stort sett likamed säkerhet. Och det är något vi vet mycket om. Med en lång och bred erfarenhet garanterar vi att hålla högsta klass när vi levererar.

Fönster & dörrbyte

Vi hjälper er att byta dörrar och fönster och värderar kvaliten av hantverket såväl som leveratörer, så att ni kan känna er trygga med att välja oss.

Golv

Golvet lägger grunden för hemmet och är därför en viktig del i inredningen. Ett bra golv är ett måste, och vi har alla knepen. 

Utemiljö

Vi hjälper dig att skapa mysiga platser för umgänge, avkoppling och aktiviteter i trädgården. Till exempel genom att rama in poolen med ett stilfullt och funktionellt trädäck. Med en anslutande trägång kan du skapa intrycket av en inbjudande brygga.

Uterum

Ett uterum ger dig ett extra rum i gränslandet mellan inom- och utomhus. Här kan du njuta av årstiderna utan att vara väderberoende. Uterummet passar perfekt som matplats, ateljé, för odling eller en kombination av flera funktioner.

Referenser

Stäng meny
Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy