Tjänster

Uterum

Vi bygger uterum i Helsingborg, Landskrona, Malmö med omnejd!

Ett uterum ger dig ett extra rum i gränslandet mellan inom- och utomhus. Här kan du njuta av årstiderna utan att vara väderberoende. Uterummet passar perfekt som matplats, ateljé, för odling eller en kombination av flera funktioner. Det byggs ofta som en övergång mellan huset och trädgården men kan även placeras fristående på tomten. Det finns många olika modeller att välja mellan, vissa är utformade för sommarhalvåret medan andra är anpassade för året runt-bruk. Du har även möjlighet att designa ditt uterum efter egna behov och önskemål. Vi samarbetar med Willab Garden, Nordens ledande leverantör av uterum och växthus.

Väljer ni att få hjälp med en totalentreprenad från oss, att vi bygger ert uterum. Så börjar vi givetvis med att tillsammans utforma hur det kommer att se ut. Vi ser till att skräddarsy utefter era behov och tankar. Ifall det är ett uterum som endast ska användas under sommaren eller året om. Med vår långa erfarenhet och expertis så kommer ni att bli nöjda med oss!

Önskar ni att få personlig rådfrågning eller konsultation av våra erfarna hantverkare, så kan ni alltid nå oss via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida! Vi gör såklart även hembesök och tar emot våra kunder om ni önskar att bolla med idéer. Vi på Bygg Säkert ser fram emot att få höra från er!

Redo för att kickstarta ert drömhus?

Kontakta oss

Om ni inte vill ringa direkt till oss, så kan ni kontakta oss genom formuläret nedanför