Vi bygger uterum i Helsingborg, Landskrona, Malmö med omnejd!

Ett uterum ger dig ett extra rum i gränslandet mellan inom- och utomhus. Här kan du njuta av årstiderna utan att vara väderberoende. Uterummet passar perfekt som matplats, ateljé, för odling eller en kombination av flera funktioner. Det byggs ofta som en övergång mellan huset och trädgården, men kan även placeras fristående på tomten. Det finns många olika modeller att välja mellan. Vissa är utformade för sommarhalvåret, medan andra är anpassade för året runt-bruk. Du har även möjlighet att designa ditt uterum helt efter dina egna behov och önskemål. Vi samarbetar med Willab Garden, Nordens ledande leverantör av uterum och växthus.

Väljer du att få hjälp med en totalentreprenad från oss där vi bygger ert uterum, så börjar vi givetvis med att tillsammans utforma hur det kommer att se ut. Vi ser till att skräddarsy bygget utifrån era behov och tankar. Med vår långa erfarenhet och expertis så kommer du att bli nöjd med oss!

Låt våra erfarna
hantverkare hjälpa er.

Önskar du att få personlig rådfrågning eller konsultation av våra erfarna hantverkare, så kan du alltid nå oss via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida. Vi finns även tillgängliga för hembesök eller möten hos oss om du önskar att bolla idéer på plats. Vi på Bygg Säkert ser fram emot att höra från dig!