Bygg Säkert – Jobbannons

Arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta med allt från klassisk byggservice till större om och tillbyggnadsprojekt. Dessa utför vi främst till privatpersoner. Vi arbetar med många olika marknadsledande varumärken. Du kommer fortlöpande få utbildning i de produkter som kräver certifikat samt alla nödvändiga maskin och säkerhetsutbildningar. 

Arbetsdagen är varierad och du kommer att hantera många olika typer av serviceärenden, du styr mycket själv genom att boka och genomföra arbetet.

Vem är du?

För att lyckas i Bygg Säkert krävs det att du redan på förhand har kunskap inom bygg. Troligen arbetar du idag som träarbetare, inredningssnickare eller plattsättare. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Vårt erbjudande till dig

Vi är ett härligt sammansvetsat gäng som stöttar varandra och hjälper varandra att lyckas och utvecklas. Bli en del av vårt team!

Bygg Säkert har som mål att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. För oss är det viktigt att du trivs och får arbeta med bra kollegor som arbetar mot samma mål. Ett slutresultat med hög kvalité tillsammans med en kund som fått en tjänst över förväntan!

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook, Instagram och LinkedIn!

Varmt välkommen in med din ansökan!

Krav på kunskap, kompetens och egenskaper

Vårt erbjudande till dig

Skicka ditt personliga brev med CV till info@byggsakert.se rekrytering sker
löpande.